ЦЯЛОСТНО ПОЧИСТВАНЕ НА АСПИРАЦИЯ И АСПИРАЦИОННИ СИСТЕМИ

Невидимият враг

Лесно е да забравите, че аспирационната система се замърсява. Това, че не виждате нещо, не означава, че то не съществува. Всъщност липсата на грижи може дори да стане опасна.

Колко често чуваме за възникнал пожар в някой от любимите ни ресторанти? Истината е, че ако обърнем внимание на този проблем, ще останем изненадани.

Истинската причина за случващото се крие в натрупването на опасни, мазни наслоявания във въздуховодите, вентилационният бокс и най-често в чадърите.

Cleaning Innovations разполага с единственото решение на този проблем, като предлага цялостно професионално почистване и поддържане на аспирация и аспирационните системи, използвайки подходящата апаратура и иновативна технология.

мръсна вентилационна система

1. ВРАГЪТ

Наслоена мазнина след 11 месеца работа по 14 часов работен ден. 

мръсна вентилационна система

2. РОБОТЪТ АТАКУВА

Чрез нанасяне на активна пяна.

почистване на вентилационна система

3. БИТКАТА

Почистване със специализирани препарати и машини, както и издаване на сертификат за покрити норми.

чиста вентилационна система

4. РЕЗУЛТАТЪТ

Почистване, последвано от поддържането на чистота е единствената гаранция за безопасна аспирация.

Екипът ни осигурява видеоинспекция, измерване на нивото на замърсяване във въздуховодите, почистване със специализирани препарати и машини, както и издаване на сертификат за покрити норми.

В допълнение: Недопускайте мазнината да се натрупа и да блокира въздуховодите, като по този начин парализира система за извличане на въздух, а това води до намаляване на производителността на инсталацията и увеличаване на изразходваната електроенергия.

За ваше удобство, услугите, които извършваме, са след работно време.

Цялостното почистване на вентилационната система и поддръжката след това е гаранцията за здраве, сигурност и безопасност.