Нашите услуги

 

Цялостно почистване на аспирационни системи

Лесно е да забравите, че аспирационната система се замърсява. Това, че не виждате нещо, не означава, че то не съществува. Всъщност липсата на грижи може дори да стане опасна.

Почистване на чадъри

Почистването и поддръжката на чадърите във вашата кухня е от решаващо значение за контрола на дима и предотвратяването на пожари.  То трябва да се извършва редовно на планирани интервали от опитни професионалисти.

Почистване на вентилационни боксове

Неподдържаните вентилационни боксове могат бързо да се задръстят от натрупани мазнини, което води до прегряване на вентилаторите, а последиците могат да бъдат – скъп ремонт, пълна подмяна, дори и пожар.

Почистване на пити/филтри

Редовното почистване ще спомогне за подобряване на въздушния поток, екстракцията и ефективността на вашите филтри, като така гарантира, че вашата аспирационна система работи, така както е проектирана и удължава нейния живот. 

Почистване на пещи

Добре поддържаният комин помага да защитим ресторанта ви от дим и други газове, които могат да бъдат опасни за вашето здраве. Редовното почистване също така гарантира, че вашата камина или барбекю функционират по най-добрия възможен начин.

Почистване на кухненско оборудване

Чистото оборудване е задължителен елемент във всяка кухня, като ви носи и много предимства, постигнати чрез редовно почистване – намалени разходи, по-дълъг живот на кухненското оборудване, по-малко злополуки в кухнята, по-безопасна работна среда.