Нашите услуги

 

Фирмата за почистване Cleaning Innovations предлага широк набор от услуги, сред които почистване на филтри, чадъри, двигател и вентилационен бокс, използвайки иновативна технология.

При избор на почистване на филтри, чадъри и вентилационен бокс включително, получавате бонус от нас – цялостно почистване на вентилационна система. 

Почистване на аспирация и аспирационни системи

Лесно е да забравите, че аспирационната система се замърсява. Това, че не виждате нещо, не означава, че то не съществува. Всъщност липсата на грижи може дори да стане опасна.

Почистване на чадъри

Почистването и поддръжката на чадърите във вашата кухня е от решаващо значение за контрола на дима и предотвратяването на пожари.  То трябва да се извършва редовно на планирани интервали от опитни професионалисти.

Почистване на въздуховоди и вентилационни боксове

Неподдържаните вентилационни боксове могат бързо да се задръстят от натрупани мазнини, което води до прегряване на вентилаторите, а последиците могат да бъдат – скъп ремонт, пълна подмяна, дори и пожар.

Почистване на пити и филтри

Редовното почистване ще спомогне за подобряване на въздушния поток, екстракцията и ефективността на вашите филтри, като така гарантира, че вашата аспирационна система работи, така както е проектирана и удължава нейния живот. 

почистване на тръби и въздуховоди

Почистване на тръби

 Редовното почистване на тръбите гарантира, че вашата вентилационна система ще функционира по най-добрия възможен начин.

Почистване на посуда и кухненско оборудване

Чистото оборудване носи много предимства, сред които намалени разходи, по-дълъг живот на кухненското оборудване, по-малко злополуки в кухнята, по-безопасна работна среда.